Lopsterweg 2, 9921 RP Stedum

0596 55 16 62

info@opniehof.nl

Over Ineke

Loopbaan

Bijna 30 jaar werkervaring als secretaresse, voorlichter, outreach officer maakt mij all round. Ik begon mijn loopbaan in het Academisch Ziekenhuis Groningen en vervolgde deze aan de Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Op de afdelingen Obstetrie/Gynaecologie, Genetica, Anatomie en ERIBA (European Research Institute for the Biology of Ageing) heb ik mijn drie kernkwaliteiten ingezet: notuleren, organiseren en schrijven.

Opleiding:

Ik ben opgeleid en afgestudeerd in HBO office management (NCOI Utrecht) en Nima –A communicatie (Hanzehogeschool Groningen).

Ervaring:

Mijn werkzaamheden in 2013 in de functie als outreach officer van het ERIBA/UMCG waren gericht op communicatie en PR. In dit Europees onderzoeksinstituut wordt onderzoek gedaan naar veroudering en ouderdomsziekten met een sterke focus op Healthy Ageing – gezond oud worden. Als voorlichter/secretaresse heb ik 7 jaren bij de sectie Anatomie van de Afdeling Neurowetenschappen (UMCG) gewerkt. Dit is één van de acht universitaire afdelingen in Nederland waar lichaamsdonatie aan de wetenschap geregistreerd wordt.

ineke over

Werkzaamheden

Secretarieel:

Notuleren van vergaderingen (EN/NE)

Redigeren en vormgeving van jaarverslagen

Naast werkzaamheden in betaalde functies heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan in niet betaalde functies in sport-, school-, politieke en maatschappelijke verenigingen en organisaties in mijn regio. Ik heb in 2009 aan de PR van het evenement Kunstspoor meegewerkt. Dit is een voor kunstliefhebbers bekend en groot tweedaags kunstevenement in Stedum.

 

Eind 2013 gaf ik mijn carrière zelf en bewust een andere wending door met “Op Niehof” een eigen bedrijf te starten en mijn deskundigheid op het gebied van notuleren, teksten schrijven/redigeren en management support in te zetten voor externe opdrachtgevers.

PR:

Voorlichting/websitebeheer/social media

Schrijven/redigeren van teksten

Verzorgen van rondleidingen en presentaties

Bewaken van huisstijl

Ontwikkeling en vormgeving brochures

Ontwikkelen en houden van presentaties

Evenementen:

Organiseren van open dagen/lezingen

Coördineren van wetenschappelijke bijeenkomsten